background

bubble

last person :)

biyy syg , iloveyouforever until bby dead okayy . sumpah bby takde niat nak tinggalkan biyy , tapi takdir tentukan yg terpaksa kita terima :( bby syg sngt dkt biyy <3 huemm hope ntk biyy dpt penganti bby okayy :D if bby tak selamat operation pukol 3petang ntk yea syg , biyy tak payah laa yea fikir tentang keadaan bby :) bby okayy jea dkt sini cume gementar menunggu pukol 3 :D btw sowie tadi bby bleh miscall jea , sowie sngt k :) bby tak sanggup :( nak dgr suare biyy yg mengoda tuhh <3 huhuu :P jgn nak kembang laa okayy hihiikk :D jage diri leklok k biyy :) takmau peningkan kepale fikir tentang bby :( fikir jea pegi ranggi dgn mbe2 biyy tuhh , lagi satu bby taknak biyy sedih2 n takde mudd then taknak mkn , if tak bby kejar biyy dkt dlm mimpi biyy pakai parang yea :D ingat nihh u one in million in my heart yg dah rosak nihh n u last person yg penah hadir :) loveyouforever <3


from ria trisya binti kamarul

for ever :)

kau tak tahu kan biyy , sebenarnya aku lagi seminggu jea hidup :) sbb tuhh aku delete semua picc aku dkt kau punya album , privet picc aku dkt fb aku n tukar password :) sbb tuhh aku kata , married tuhh biar kau buang sendiri <3 bby syg sangat dkt kau biyy , tapi aku tak suka kau berkawan dgn sahabat kau yg mcm barua tuhh , perosakkkkkk ! semalam sumpah aku sakit hati biyy smpai kepale otak aku pening2 , rase nakk pitam jea :( dgn sikap sahabat barua kau tuhh ! aku penah janji dgn kau kan , kau laa lelaki terakhir aku couple syg <3 series dohh biyy :) aku cube jadi yg terbaik tok kau , tapi aku tak bleh sbb hidup aku cume sementara :( hope kau jage diri kau tuhh baik2 kalau aku dah takde ntk okayy biyy busuk :D ape2 pun aku syg kau smpi aku mati <3 muhammad azrul bin ishan <3 for ever in my heart :D promise # kalau kau rindu aku , kau dgr laa lagu kita > romance-ku ingin kamu <


from RIA TRISYA BINTI KAMARUL

muhammad azrul bin ishan

biyy , kau mcm mne skrng ? sihat ke yank ? buad ape tuhh ? dahh mkn ? bby dkt sini baik2 jea okayy , takmau laa risau2 yea :D sowie okayy syg , takk dpt nakk call biyy , bby takk topup2 pun , takpe2 ntk bby mintak tolong popy topup kan bby okayy :) then terus call biyy yea <3 maybe lusa bby nak pegi check up :D coz ade penderma , so nak tengok sesuai tak dgn bby :) series bby happy gila , hope biyy pun happy okayy :D k OFFLINE <3

from RIA TRISYA BINTI KAMARUL

johor baru :(

biyy , bby dahh smpai johor tau biyy , jam 12.30am tadi :( biyy , bby rindu biyy laa , biyy rindu bby takk ? biyy mcm mne dkt kem skng nihh ? dahh mkn ke ? gila risau tau bby dkt sini . takut kau kene culik dgn bunian yg lawo2 dkt sane , jeless nihh , haha :p biyy esok bby masuk wadd okayy , ade rezeki bby call biyy  :D ingat , jgn nak mengatal dkt sane , dpt tahu siap kau , dlm mimpi kank aku serang kau pakai parang <3 OFFLINE 
from RIA TRISYA BINTI KAMARUL

miss kau :(

okayy , satu hari kita takk contact kan :( kau ada buat call me back dkt aku , but sowie , aku takde kedit nak call kau biyy , n tadi aku call asl orang lain yg jawab biyy , then kata salah numb plak , okayy bby tahu mesti biyy nak jauh dari bby kan ?? takpe bby faham biyy , terus kan laa , hope ntk biyy dpt penganti bby yg lebih baik dari bby :') AMIN ! biar laa married dkt FACEBOOK tuhh kau buang sendiri , cos esok aku dah tak tahu dah kau buat ape , so takde laa sakit hati aku nihh kan <3 sesungguhnya mmg susah menjadi yg terbaik untuk seseorang kekasih :) <3 bye 

from RIA TRISYA BINTI KAMARUL

jom heboh

aku syg kau dohh biyy , aku tak snggup nak tinggal kan kau sorang2 mcm hari tuhh 4//12/2011 dkt jom heboh , kesian kau , kau snggup dtg sane just semata2 nak jumpa aku even kau tahu time tuhh tgh hujan lebat kan :( sumpah biyy time tuhh mmg bby nak pegi dkt biy , coz bby dah nmpk biyy nangis , but akk bby pulak cepat sngt pegi beli tiket :'( series bby rasa bersalah sngt sampai hari nihh biyy :'( lgi satu , aku tak snggup nak bgi tahu kau yg aku nihh berpenyakit , takut kau risau then takecare aku lebih dari sebelum nihh biyy .. biyy kau ingat lgi tak aku penah ckp aku kene pegi johor then aku ckp kau snggup tak tunggu aku , ha nihh laa sebabnya , bby kene masok HOSPITAL sane sebenarnya :( kau tak perlu tahu sakit ap yg aku hidap tau biyy coz tak penting pun , ckup kau tahu aku nihh ssh nakk mkn n senang saket , tuhh dahh ckup :) sowie , aku terpaksa tipu kau biyy :( bby taknak jumpe biyy sampai bby sehat , tuhh pun klau sehat laa kan :) lgi 4 hari bby nak kene pegi johor :'( hope ntk kau jumpe penganti aku yg tak saket mcm aku tau biyy amin ! pape pun ILOVEYOU MUHAMMAD AZRUL BIN ISHAN




from RIA TRISYA BINTI KAMARUL