background

bubble

miss kau :(

okayy , satu hari kita takk contact kan :( kau ada buat call me back dkt aku , but sowie , aku takde kedit nak call kau biyy , n tadi aku call asl orang lain yg jawab biyy , then kata salah numb plak , okayy bby tahu mesti biyy nak jauh dari bby kan ?? takpe bby faham biyy , terus kan laa , hope ntk biyy dpt penganti bby yg lebih baik dari bby :') AMIN ! biar laa married dkt FACEBOOK tuhh kau buang sendiri , cos esok aku dah tak tahu dah kau buat ape , so takde laa sakit hati aku nihh kan <3 sesungguhnya mmg susah menjadi yg terbaik untuk seseorang kekasih :) <3 bye 

from RIA TRISYA BINTI KAMARUL