background

bubble

for ever :)

kau tak tahu kan biyy , sebenarnya aku lagi seminggu jea hidup :) sbb tuhh aku delete semua picc aku dkt kau punya album , privet picc aku dkt fb aku n tukar password :) sbb tuhh aku kata , married tuhh biar kau buang sendiri <3 bby syg sangat dkt kau biyy , tapi aku tak suka kau berkawan dgn sahabat kau yg mcm barua tuhh , perosakkkkkk ! semalam sumpah aku sakit hati biyy smpai kepale otak aku pening2 , rase nakk pitam jea :( dgn sikap sahabat barua kau tuhh ! aku penah janji dgn kau kan , kau laa lelaki terakhir aku couple syg <3 series dohh biyy :) aku cube jadi yg terbaik tok kau , tapi aku tak bleh sbb hidup aku cume sementara :( hope kau jage diri kau tuhh baik2 kalau aku dah takde ntk okayy biyy busuk :D ape2 pun aku syg kau smpi aku mati <3 muhammad azrul bin ishan <3 for ever in my heart :D promise # kalau kau rindu aku , kau dgr laa lagu kita > romance-ku ingin kamu <


from RIA TRISYA BINTI KAMARUL