background

bubble

jom heboh

aku syg kau dohh biyy , aku tak snggup nak tinggal kan kau sorang2 mcm hari tuhh 4//12/2011 dkt jom heboh , kesian kau , kau snggup dtg sane just semata2 nak jumpa aku even kau tahu time tuhh tgh hujan lebat kan :( sumpah biyy time tuhh mmg bby nak pegi dkt biy , coz bby dah nmpk biyy nangis , but akk bby pulak cepat sngt pegi beli tiket :'( series bby rasa bersalah sngt sampai hari nihh biyy :'( lgi satu , aku tak snggup nak bgi tahu kau yg aku nihh berpenyakit , takut kau risau then takecare aku lebih dari sebelum nihh biyy .. biyy kau ingat lgi tak aku penah ckp aku kene pegi johor then aku ckp kau snggup tak tunggu aku , ha nihh laa sebabnya , bby kene masok HOSPITAL sane sebenarnya :( kau tak perlu tahu sakit ap yg aku hidap tau biyy coz tak penting pun , ckup kau tahu aku nihh ssh nakk mkn n senang saket , tuhh dahh ckup :) sowie , aku terpaksa tipu kau biyy :( bby taknak jumpe biyy sampai bby sehat , tuhh pun klau sehat laa kan :) lgi 4 hari bby nak kene pegi johor :'( hope ntk kau jumpe penganti aku yg tak saket mcm aku tau biyy amin ! pape pun ILOVEYOU MUHAMMAD AZRUL BIN ISHAN




from RIA TRISYA BINTI KAMARUL